2021-06-02 10:55:59• hírek • Fizetett tartalom

Gumijavításban verhetetlenek: 25 éve áll a szatmáriak rendelkezésére a Pendula Kft.

Nyakunkon a nyár és kánikula, de az ön autóján még mindig téligumi van, ideje lenne feltétetni a nyárit, nem igaz? Forduljon a Pendula Kft. gyors és ügyeskezű szakembereihez, akár előzetes időpontegyeztetés nélkül is.

A Unirii sugárút 13 szám alatt található Pendula Kft. gumijavító műhely 1996 óta áll a szatmáriak rendelkezésére. Legyen szó a gumiabroncsok időszakos cseréjéről, defektelhárításról vagy a kerekek centrírozásáról, a vállalat szakemberei gyors és megbízható megoldást kínálnak mindenki számára.

A 25 éve fennálló vállalkozás számos olyan szakembert foglalkoztat, akik már a műhely megnyitásának első éveiben is itt dolgoztak, így több alkalmazott 20-22 éves szakmai tapasztalattal, gyakorlatilag bármilyen gumijavítási feladatot a legprofesszionálisabb módon old meg. Nekik már nem igazán lehet újat mutatni.

A gumiszervíz mellett abroncshotelt is működtet a cég, így tehermentesítve azokat, akiknek egyébként gondot jelentene a nyári-, vagy téligumik szezonális tárolása.

Ugyanakkor, ha elnyűtt abroncsait már nem szeretné megtartani, helyettük pedig újakat vásárolna, erre is van lehetőség, hiszen a szervizelésen túl, vadonatúj gumiabroncsokat is forgalmaz a cég, gyakorlatilag minden méretben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: